Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Μάρτιος  8/2021|  Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί  το  4 ΕΚ Α  ΠΕΙΡΑΙΑ  – όπως και τα άλλα σχολεία της Δευτεροβάθμιας  Εκπαίδευσης ΠΕΙΡΑΙΑ   – από τη Δευτέρα 9/11/2010  λειτουργεί     μέσω τηλεκπαίδευσης.

Διανύσαμε ήδη   πέντε   μήνες περίπου  λειτουργίας  μέσα σε ιδιαίτερες δυσκολίες και στις  εξαιρετικά δυσχερείς  περιστάσεις  της  πανδημίας.  Με τη βοήθεια και την κατανόησή σας  μπορέσαμε να κρατήσουμε το σχολείο  όρθιο  παρά τις αντιξοότητες.

Θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε και τις νέες  δυσκολίες και προκλήσεις που θέτει μπροστά μας το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης. Όλοι οι εκπαιδευτικοί  του  4 ΕΚ με ευθύνη της ιδιαίτερης  κατάστασης που βιώνουμε  στέκονται κοντά στους  μαθητές μας και στηρίξουν επιστημονικά, παιδαγωγικά τη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Το πρόγραμμα -ανακοινώσεις  του σχολείου, αναρτώνται στο   δικτυακό τόπο του σχολείου και   τις  γνωρίζουν οι μαθητές,

Οι  σύνδεσμοι  των καθηγητών έχουν  θα σταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα mail των μαθητών μέσω του σχολικού δικτύου. Και έχουν  αναρτηθεί στη σελίδα του 4 ΕΚ

Επιπλέον διευκρινίσεις μπορείτε να ζητήσετε καθημερινά και στο mail  του σχολείου  4ΕΚ   mail@4sek-a-peiraia.att.sch.gr    και στο τηλέφωνο του σχολείου  –  210 4923093-   4818602

Ευχόμαστε υγεία και δύναμη σε όλους στους μαθητές μας, , και  στις οικογένειες τους

Με εκτίμηση

Δ/ΝΤΗΣ  4ΕΚ

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ